Affinity pullup- og dip maskine

Professionel pullup- og dip station til motionsrum og træningscentre. Maskinen kan hjælpe både nybegyndere og øvede med at blive stærkere i kropshævninger og dips.

At løfte sin egen kropsvægt er een af de mest effektive træningsformer, men da ikke alle kan løfte sin vægt kan man sætte knæene på pladen og justere vægten til den ønskede hjælp. Ofte er det blot en lille smule hjælp, der skal til, før man kan lave et sæt med 6-10 gentagelser af chinups eller dips.

Gratis fragt
SKU: 70898

Availability: In stock

€2,902.50
Trithon

Product Description

Details

Affinity pullup- og dip maskine har standard 90 kg vægtstak og kan hjælpe selv de svageste med at blive stærkere i chinups og dips.
Sørg for at alle kan tage kropshævninger og dips i motionsrummet med denne smarte maskine, der giver mulighed for at justere hjælpen.
Ved at placere pinden i den ønskede modstand, kan man justere hvor meget hjælp man skal have. Her kan de tunge drenge vælge at undvære hjælp og dem der har brug for hjælp kan få op til 90 kgs vægt som modvægt, hvilket vil sige at selv de tungeste personer kan få mulighed for at øge chinups og pullups.

Dimensioner
140x80x227 cm Dimensioner:
Højde: 227 cm
Dybde: 81 cm
Bredde: 140 cm

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Affinity pullup- og dip maskine

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)