EPDM gummigulv 4 mm - 18,75 kvm

Gummi gulv til fitnesscentre, motionsrum og lignende steder, hvor man ønsker at beskytte og støjdæmpe motionsrummet.

Gulvet er i sort gummi med hvide gnister af EPDM-granulat, der giver et stærkt og modstandsdygtigt gulv med minimale lugtgener i forhold til billigere gulve. Ved køb af minumum 200 kvm, kan man selv bestemme farven på gnisterne.

Gulvet kommer i 4 mm tykkelse på ruller af 15 meter med en bredde af 1,25 meter og kan også skaffes i 6, 8 og 10 mm tykkelse.

Når gulvet lægges, bør man lægge lidt ekstra længde til beskæring langs vægge osv. Det er en fordel at lime gulvet fast men det er muligt at lægge gulvet ved blot at bruge dobbeltklæbende tape i samlingerne.
SKU: 70939-4

Availability: Out of stock

€539.33
Trithon

Product Description

Details

Lækkert gummugulv til fitnesscentre. Gulvet er i gummi med hvide gnister af grannulleret EPDM indhold, der gør gulvet mere modstandsdygtigt og velegnet til almindelig slitage og til at stille fitnessmaskiner og lignende udstyr i motionsrummet.

Gulvet er ikke beregnet til decideret vægtløftningsområde med drops af håndvægte og vægtskiver, men som generel gummigulv til almindelig brug af fitnessmaskiner og slitage.I vægtløftningsområdet anbefaler vi benytte en vægtløfter platform eller eventuel de stærkere 20 mm gummiplader.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)