Opbevarings rack - 1 fag

Hold styr på bolde, vægtskiver, kettlebells og andet træningsudstyr i motionsrummet med dette kompakte storage rack opbevaringsstativ i kraftig jern og maks load på hele 500 kg.

Stativet har 3 rækker ialt, hvor 2 af rækkerne kan bruges til bolde eller vægtskiver og den sidste rækker er en kraftig hammerlakeret plade med plads til kettlebells eller håndvægte.

Der medfølger 2 adskillere som man kan sætte på rørene og bruge til at opbevare vægtskiver på højkant. Det er muligt at tilkøbe ekstra holdere.

Stativet er 190 cm langt og 180 cm højt så det passer ind de fleste steder. Der anbefales 2 stativer hvis der skal være plads til 10 par håndvægte.

Skille blokkene kan sættes hvor man ønsker på rørene og man kan derved selv sætte afstanden men vil have imellem vægtskiverne.

SKU: 71190

Availability: In stock

€674.33

Price as configured: €539.46

* Required Fields

Price as configured: €539.46

Trithon

Product Description

Details

Storage rack til trænings tilbehør i 1 fag med dobbeltrækker. På rækkerne med barene kan man sætte bolde eller vægtskiver hvor man kan montere skille vægs blokke til at adskille vægtskiverne. Selve pladerne kan bruges til håndvægte, kettlebells eller andet tilbehør. Det er muligt at kombinere stativet med flere fag i forskellige muliigheder, så man kan tilpasse opbevaringen til det fitnesscenter det skal stå i.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Opbevarings rack - 1 fag

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)