OXR Pullup Half Rig

Half rig stativ til pullups, squats og lignende hvor det er beregnet til at både kunne holde vægtstænger og samtidig giver mulighed for 3 pullup stationer - 2 på siden og 1 foran. Hvis man vælger 180 cm bars bliver stativet længere ind til væggen.

Stativet er i solidt stål, der er coated med både almindelig hammerlak sat en phosphat behandling så det er ydeligere beskyttet i fugtige miljøer. Stativet er beregnet til at kunne stå i crossfit centre og lignende.

Stativet kommer standard med kraftige J-hook vægtstangs holdere, hvor man kan placere vægtstangen i den højde man ønsker. På OXR systemet er der hele 55 huller langs stolperne og alle kan derved bruge stativet uanset hvilken højde man foretrækker, samt de mange huller gør det muligt for mere individuellle højder, der passer alle atleter.

Alle pullup bars og stolper kommer i farven sort.
SKU: 71082

Availability: In stock

As low as: €742.50

Price as configured: €594.00

* Required Fields

Price as configured: €594.00

Trithon

Product Description

Details

Komplet udendørs pullup half rig system, der ofte ses i crossfit centre og lignende steder. Der medfølger ikke bolte til at montere i væggen, da dette kommer an på det materiale man ønsker at fastgøre stativet i. Sættet leveres med allt bolte og møtrikker til at samle det som det ser ud på billedet. Stativet har fået en phosphat behandling inden lakering, så det kan tåle at stå udenfor året rundt. Dog vil skrammer og ridser i stativet der ødelægger overfladen også ødelægge phosphat behandlingen, således at der kan komme overflade rust på dette. Ønsker man et udendørs stativ til alt slags brug anbefales vores zink behandlede stativer, der er dyppet i zink og eksktra beskyttet

Stativet er 2,70 meter højt og 125 cm bredt. Det er muligt at vælge afstanden til væggen som kan være enten 110 cm eller 180 cm.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)