Rehband knæbind RX 3 mm Sort

Rehband knæbind i RX serien er støttebind til den funktionelle træning, hvor man bevæger benene meget i eksempelvis spring, løb og crossfit træning. Knæbindene giver støtte og varme til knæet, hvilker kan forebygge skader og lettere bevægelighed af leddene. Gode knæbind til folk med korsbåndsskader og til dem, der skal bruge knæbind i forbindelse med genoptræning.

Disse knæbind er i 3 mm og er tykke nok til at give støtte, samtidig med at de ikke er så kraftige som 5 og 7 mm knæbind. De yder derved en lettere støtte end de tykkere knæbind, hvor de samtidig ikke er irriterende at have på.

Rehband RX knæbindene er figursyet, så de følger kroppens naturlige bevægelse, når man sætter sig på hug i sin squat eller andre andre øvelser, hvor benene har en stor vandring
SKU: 71023

Availability: In stock

€26.86
  • Buy 2 for €20.25 each and save 25%

* Required Fields

Product Description

Details

Rehband knæbind RX 3 mm er anatomisk figursyet støttebind, varmer knæet og giver en forebyggende effekt ved knæet i forbindelse med træningen. Det er vigtigt at knæbindene bliver behandlet korrekt efter træning, og således bliver taget op af træningstasken og lagt til tørre, så knæbindet holder længst muligt.

XS: 31-33 cm
Small: 33 - 35 cm
Medium: 35 - 37 cm
Large: 37 - 40 cm
X-large: 40 - 43 cm
XXL: 43 - 46 cm


Størrelsesguide til Rehband RX knæbind

Additional Information

Additional Information

Manufacturer No

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Rehband knæbind RX 3 mm Sort

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)