Risto Wrist Wraps i læder

Ægte læder wrist wraps fra Risto Sport - Made in USA. Den bedste håndledsstøtte du kan få til den hårde træning. Håndledsbeskytterne er i kraftig kernelæder, der vil være stive i starten men efterhånden, som de bliver brugt, vil de læderet blive mere blødt.

Risto Wrist wraps er originalt udviklet vægtløftere og styrketræning, men kan også bruges til folk, der har håndledssmerter og ønsker at stive håndleddet af i løbet af dagen. Det praktiske bæltespænde system, gør at disse håndledsbeskyttere i læder bliver hvor de skal, når først de er spændt op i det ønskede hul.

Der er 2 stk håndledsbeskyttere i hver pakke.
SKU: 70332

Availability: Out of stock

€39.83

Product Description

Details

Disse læder wraps er one size håndledsbeskytter, der kan nå rundt om selv de største håndled. Risto Wrist Wraps monteres ved at trække de 2 læder stropper gennem øjerne og spænde dem i de 2 spænder. Håndledsbeskytterne er lavet i ægte kernelæder fra Brazilien og er derfor stive i starten, men vil med tiden blive blødere, efterhånden som læderet bliver bevæget.

Hvis stivheden i disse originale Risto Wrist Wraps er for hårde, har Risto også udviklet den blødere Risto Double Ply Wrist Wrap som også er ekstrem solid.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer No

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Risto Wrist Wraps i læder

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)