Squat Rack m/ pullup

Stativ til squat og bænkpres træning. Stativet har standard spotter arme, som sikrer, at man ikke får vægtene ned over sig hvis man taber vægstangen under træning, samt pullup bar for kropshævninger.

Godt squat rack til mindre gyms og lignende. Stativet er med sin højde på blot 206 cm velegnet til garage gyms, kældre og andre steder med lavt til loftet og har desuden 2 vægtskiveholdere, der hjælper med at holde stativet stabilt, når disse er fyldt op med vægtskiver.

Squat racket kommer med standard J-hook holdere i jern. Der er mulighed for at opgradere til R6 J-hook holderen,som ligeledes er i Jern men som er beskyttet med kraftig plastic, der skåner vægtstangen og laver mindre larm i centeret.
SKU: 70965

Availability: Out of stock

€471.83
Trithon

Product Description

Details

Squat Rack i pulverlakeret stål med spotterarme, pullup bar og band pegs til at sætte elastikker rundt om og træne det øverste af dødløften. Hvis dette ønskes, anbefales det at bolte stativet fast i jorden, så det ikke vælter. Squat racket er desuden forsynet med 2 vægtskibeholdere, hvilket også gør at stativet står bedre fast, hvis disse er forsynet med vægtskiver.
Squatracket er 206 cm højt, 130 cm bredt og 133 cm dybt

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Squat Rack m/ pullup

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)