Staldmåtte 1220x1830 - 17 mm

Kraftig staldmåtte på 1,2 x 1,8 meter til brug som gulv i crossfit centre og lignende steder, hvor man ønsker et virkelig hårdført gulv.

Staldmåtterne er i tæt gummi med kraftigere tæthed end normale gummigulve og er med næsten glat let struktureret overflade, der er let at rengøre.

Undersiden af gulvet har dybe kanaler for at kunne give ekstra efter ved tunge kast med vægtskiver og frivægte og staldmåtterne er tunge nok til at kunne lægges uden brug af lim. De stødes blot op imod hinanden for et komplet gulv til crossfit-bokse og større garagegyms.

SKU: 71155-17

Availability: In stock

€101.25
Trithon

Product Description

Details

Gummi gulvflise på 2 kvadratmeter i ekstrem solid kvalitet der ikke går i stykker, selvom der tabes tunge vægte nedover. Gulvet kan bruges på frivægtsområder og lægges uden brug af gulvlim.

Staldmåtternes kraftige gummitæthed gør, at de godt kan have en lidt kraftigere gummilugt end normale fitnesscenter gummi måtter, hvorfor det anbefales, at staldmåtter kun lægges i centre hvor der er god udluftning.

Staldmåtterne fylder mere end en standard palle så køb fragt ved at søge på "fragt" og få sendt disse eller afhent selv på vores lager.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Staldmåtte 1220x1830 - 17 mm

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)