Træningsgulv EPDM Gummifliser 1000x500 - 20 mm

Gummi gulv med unikt støjdæmnings system samt mulighed for at klikke den sammen, så de ikke glider fra hinanden, hvis de eksempelvis kun skal ligge i et begrænset styrkeområde.

Gummi fliserne er med sine 20 mm tykkelse meget kraftige og kan bruges til stød fra tabte håndvægte, vægtskiver og lignende vægttræning. Bunden af fliserne er udførmet så de kan absorbere stød og hver flise måler 100 x 50 cm. Der skal således 2 fliser til at danne en kvadratmeter.

Gulvfliserne monteres ved at lægge dem på gulvet og støde dem op til hinanden uden lim. For ekstra fiksering kan man klipse de smarte plastic-samlinger på i bunden og således sikre sig, at fliserne ikke glider fra hinanden.

Gulvet er sort gummi med EPDM granulat i hvide flager i for at bryde det sort og er udført i ekstra fast materiale, perfekt til beskyttelse af gulvet i forbindelse med tunge løft og hvor der kastes med store vægte.

Prisen er pr. stk. Minimum køb er 50 stk.
SKU: 70340

Availability: In stock

€1,687.50
  • Buy 50 for €33.75 each and save 98%
Trithon

Product Description

Details

Bruges i træningscentre og motionsrum. Fliserne er nemme at lægge. Gulvet er overfladebehandlet og er derved nemme at rengøre. Fliserne lægges ved at støde dem op mod hinanden.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Træningsgulv EPDM Gummifliser 1000x500 - 20 mm

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)

Yoga wheel

Yoga wheel

Regular Price: €33.75

Special price €20.25