Trithon 100 kg Hi Rep bumpers

Tilbud - spar 15% og køb Trithon Sports vulkaniserede kvalitets vægtskiver, specielt udviklet til den funktionelle træning med mange gentagelser, stød over hovedet, hvorfra vægtstangen oftest kastes på jorden når øvelsen er gennemført.

Normale vægtskiver, som dem man ser i træningscenteret, er ikke beregnet til at blive kastet på jorden, idet de består af gummibelagte jernskiver. Hi Rep bumperplates er vulkaniserede gummiskiver med rustfrit stålnav, der er beregnet til at blive kastet på jorden. Idet vægtskiven primært består af blødt gummi, er det muligt at kaste skiverne på jorden, hvor de vil hoppe kortvarigt og give efter for kraften ved neslaget - heraf navnet bumperplates.

Alle vægtskiverne har samme olympiske mål på 450 mm i diameter, så når vægtstangen er monteret med vægtskiver vil den hvile i den korrekte olympiske højde fra jorden, når løftet påbegyndes. Det anbefales ikke at man smider med 5 kgs vægtskiverne, hvis disse er monteret alene på stangen, idet at de er tynde grunden den store diameter de 5 kg skal fordeles på. Disse skal således altid monteres sammen med 10, 15,20 eller 25 kg bumperplates, hvis der påberegnes at kaste med disse.
SKU: 70565

Availability: In stock

€472.50

Price as configured: €378.00

* Required Fields

Price as configured: €378.00

Trithon

Product Description

Details

Sættet består af

  • 2 stk 20 kg HiRep bumper vægtskiver
  • 2 stk 15 kg HiRep bumper vægtskiver
  • 2 stk 10 kg HiRep bumper vægtskiver
  • 2 stk 5 kg HiRep bumper vægtskiver

Additional Information

Additional Information

Diameter No
Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Trithon 100 kg Hi Rep bumpers

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)