Trithon Mark II Power Bar - 29 mm

Trithon Power Bar Mark II er en 29 mm moderne dual knurl hybrid herre vægtstang med en brudstyrke på hele 230.000 PSI og 900 kg, som kan bruges uanset om du træner bænkpres eller squats. Dette er vægtstangen til dig, der ønsker en solid trænings vægtstang, som ikke går i stykker.

Vægtstangen er på 20 kg med 220 cm længde og kan håndtere op til 900 kg uden at blive permanent bukket.
Perfekt til dem, der ønsker en god vægtstang der holder i mange år.

Vægtstangen har 2 markeringer placeret på stangen, så du kan placere hænderne alt efter hvilket løft du ønsker at foretage. Vægtstangen har 50 mm kraver til standard olympiske vægtskiver, og har en diameter på 29 cm i grebet, hvilket giver en solid stang der er tilstrækkelig stiv til dine styrkeløft samtidig med den er udført i fjederstål til godt whip og bounce.

Knurlingen på Mark II Powerbaren er medium uden at ødelægge hænderne og med en kombination af både simple bushing lejer og oliesmurte nålelejer, drejer kraverne på stangen rundt i en jævn balance uden at spinne for hurtigt men samtidig hurtigt nok til, at man ikke skal bruge kræfter i håndledene for at dreje stangen i dine snatch.

Vægtstangen er coated med hærdet chrome, der giver en god beskyttelse mod rust og slitage.
SKU: 71006

Availability: In stock

€404.33
Trithon

Product Description

Details

Trithon Power Bar Mark II er en moderne hybrid vægtstang med 29 mm i diameter og ringene placeret så de indikerer korrekt løfte afstand for både styrkeløft og vægtløftning. Vægtstangen er en god vægtstang til træningen, da den har de 29 mm tykkelse på grebet og følgende mål og markeringer:

Vægt: 20 kg
Længde: 220 cm
Længde mellem kraver: 130 cm
Knurl ringe placering: 20,5 samt 25,5 cm fra kraver.
Bredde mellem markeringer: 77 cm samt 88 cm
Tensile strength: 230.000 PSI

Bemærk at IPF (International Powerlifting Federation) reglementer har angivet at der skal være 81 cm fra kant til kant på PL markeringerne og da denne har 2 ringe på hhv 77 og 88 cm, er dette ikke en vægtstang til IPF, men en hybrid vægtstang der kan bruges til træningsformål med både WL og PL markeringer. Vægten på vægtstangen kan variere med +/- 2%.
Ønsker man en specifik Powerlifting vægtstang vil den originale Trithon Power Bar overholde de internationale IPF godkendte specifikationer.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Trithon Mark II Power Bar - 29 mm

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)