Trithon Styrkeløft bælte - 13 mm

Kraftigt lever træningsbælte i ægte læder med dobbelte syninger og broderet logo. Træningsbæltet er i 13 mm tykkelse, der er den maksimale tykkelse som er tilladt i konkurrencer. Bæltet er udført i højeste kvalitet med solidt lever metalspænde med enkelt greb, der løsnes nemt.

Træningsbæltet giver et øget bughuletryk når det spændes om maven, og er egnet til brug ved løft i det maksimale kraft under de tunge øvelser som squat og dødløft.

Virkelig lækkert bælte til tung træning med smart lever-spænde, der kan åbnes og lukkes med een hånd i nemt vrid.

Størrelserne på 13 mm bæltet er følgende

XS: 65 - 82 cm

S/M: 75 - 93 cm

L/XL: 87 - 105 cm

2XL: 103 - 120 cm
SKU: 70907

Availability: In stock

€64.13

* Required Fields

Trithon

Product Description

Details

Kraftigt lever styrkeløftsbælte i ægte 13 mm læder, med samme 10 cm højde hele vejen rundt. Bæltet er med enkelte huller og quick-release lever metalspænde, der nemt spændes og løsnes.

Spændet kan flyttes ved skruerne i de huller man ønsker, hvorefter det sidder som det skal - hver gang. Bemærk at bæltet er kraftigt og meget stift i starten, da det er ægte læder. Det kan rulles sammen og gøres mere fleksibelt i forbindelse med brug.

Spændet justeres til de huller man ønsker at bruge, ved at skrue på skruerne. Når man har fundet de korrekte huller, vil det altid være nemt at sætte bæltet på, da det blåt lukkes med een hånd i det simple lever-system.

Additional Information

Additional Information

Manufacturer Trithon

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Trithon Styrkeløft bælte - 13 mm

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating

You may also be interested in the following product(s)